subota, 19. studenoga 2011.

Sal Rachele - Zemljine promjene i 2012


Sal Rachele - Zemljine promjene i 2012
Poruke od Utemeljitelja

Bliži se 2012. godina uz dolazak koje se vežu razni scenariji, u ovoj knjizi se prilazi čitavoj problematici na jedan malo drugačiji način, a o čemu je riječ to je na svakome od nas da dokuči... o čemu je riječ saznajte u ovoj vrlo zanimljivoj knjizi po prvi put na ovim prostorima prevedena.

Prvi veći ciklus koji se navodi u ovim porukama, dokumentiran je u Mayanskom kalendaru, a u drugim mjestima, kao precesionalni poredak planeta datuma 21. 12. 2012. godine. Ali kao što ćete detaljnije vidjeti u drugom dijelu ove knjige, postoji i puno veći ciklus koji ne utječe samo na naš planet nego i na cijeli Sunčev sustav.

Prije nego što se pozabavimo sa glavnom temom Zemljine promjene i 2012. godina, ova knjiga sadrži neophodne osnovne informacije uključujući i istraživanje psiholoških i duhovnih temelja ideja koje su vam prezentirane.

Utemeljitelji su grupa bića, sa onog što ja zovem 12. dimenzija. 12. dimenzija je nepregledno carstvo Kreacije, koja postoji daleko iznad svega onog što ljudi mogu zamisliti.

Našem kanalu se Utemeljitelji pojavljuju kao velike plavobijele lopte svjetlosti, koje se postepeno spuštaju u Zemljinu atmosferu kako bi donijele informacije i prosvjetljenje čovječanstvu.

Mi smo naveli puno detaljniji opis Utemeljitelja prema njihovim vlastitim riječima. Kako čitate različita poglavlja, počet ćete shvaćati njihovo porijeklo i svjesnost. Njihov najveći izazov je predstavljanje njihovog posla i komuniciranje iz njihovog svijeta u naš, na način koji je prihvatljiv i koristan za ljudsku evoluciju.

Utemeljitelji obično koriste ono što mi zovemo telepatski prijenos kako bi stavili svoje ideje u nadsvjesni um čovjeka. Oni navode da moraju sniziti vibraciju malenog dijela sebe, kako bi mogli komunicirati na ovaj način. Informacija se prenosi u viši um gdje se dekodira i prevodi u zemaljske jezike, kako bi čovječanstvo moglo razumjeti poruke svojim svjesnim umom. Utemeljitelji često podsjećaju one koji čitaju ovu knjigu, da to nije lak proces. Ideje i koncepti predstavljeni ovdje teški su za objasniti ograničenim ljudskim rječnikom. Bez obzira na to, većina ovog materijala može se upiti na energetskoj razini čak i ako um ima poteškoće sa shvaćanjem pročitanog.

Nema komentara:

Objavi komentar