petak, 16. prosinca 2011.

Elizabeth Pantley - Savršeno roditeljstvo - free download


Tijekom godina u kojima sam odgajao svoje osmero djece i savjetovao roditelje u svojoj pedijatrijskoj ordinaciji i preko dvadeset tri knjige o roditeljstvu, naučio sam jednako toliko koliko sam i poučio druge. Otkrio sam jednu roditeljsku dilemu koja se stalno pojavljuje. Riječ je o mukotrpnom procesu donošenja odluka o tome kako ispravno postupiti kad se suočite s nekim pitanjem koje se tiče discipline ili ponašanja.
U razgovorima s roditeljima uvijek čujem istu vrstu pitanja: "Što da radim kad moje dijete... cmizdri... drsko odgovara... udari svoju sestru... neće surađivati...". Roditelji se muče da pronađu pravi odgovor, a onda bivaju razočarani ako taj pravi odgovor ne uspije riješiti problem.
Iskusna savjetnica roditelja Elizabeth Pantley ovdje iznosi mnoštvo vrijednih ideja koje će vam pomoći da nađete odgovore na pitanja koja si svakoga dana postavljate. Ona daje praktične prijedloge u vezi s različitim temama koji će vjerojatno pokriti svaku dilemu s kojom ćete se kao roditelj susresti. Ljepota ovog jednostavnog rječničkog oblika leži u tome da možete pročitati sve prijedloge za rješavanje jednog problema i potom izabrati onu metodu koja najbolje odgovara vašem djetetu i vašoj obitelji kako biste došli do vlastitoga rješenja. Ako taj prijedlog ne da rezultate, imate ih pri ruci još nekoliko i možete se odlučiti za neki drugi pristup.
Savršeno roditeljstvo pružit će vam ono što vam je potrebno kako biste se osjećali sigurnim dok odgajate svoju djecu. Ovaj praktični priručnik mogao bi postati nezaobilaznim dijelom vašeg obiteljskog života.


Nema komentara:

Objavi komentar