srijeda, 21. prosinca 2011.

G. P. Malahov - Lunarni kalendar 2011 - 2019 - free download

Poznavajući energetski uticaj svakog lunarnog dana, mi možemo prema njima korigovati svoj život, efikasnije iskoristi mogućnosti koje nam se pružaju. Usmeravajući energiju Meseca na pravilno rešenje životne situacije, imamo mogućnost da efikasnije koristimo povoljne trenutke za promenu svog života na bolju stranu, ne stvarajući nepoželjne posledice od nerazumnog postupka ili dejstva. Nama se pruža mogućnost, ne samo da plivamo tokom života, već i da upravljamo njime.

Lunarna energija daje pravilan ritam životu na planeti Zemlji. Stvara određenu motornu silu, sa stalnim vibracijama, koje daju neiscrpnu zalihu energije svim našim postupcima.

Ukoliko se u svojim životnim aktivnostima budemo pridržavali lunarnih ritmova, tada ćemo biti veoma elastični (gipki) i istovremeno ćemo efikasno živeti u harmoniji s celom Vasionom. Čim čovek počne da se pridržava određenih lunarnih ritmova, njegova sudbina i zdravlje se poboljšavaju. On je pun snage, sve poduhvate uspešno završava. U tome nema ničeg čudnog, jer čovek počinje da živi u skladu s Vasionom, koristi i njenu energiju i mogućnosti.

Kada čovek živi u energetskom ritmu lunarnog kalendara, sve se u njegovom životu rešava samo od sebe. Nisu potrebna suvišna psihička i fizička naprezanja za borbu protiv svakodnevnih poteškoća.

Važno je zapamtiti, da lunarni kalendar predstavlja upozorenja i savete, a ne grube okvire. Sve zavisi od čoveka. Shvatite: nema loših lunarnih dana, postoji samo nepravilna i neumesna upotreba energije ili životne situacije od strane čoveka. Ukoliko je u određene lunarne dane potrebno ispoljiti maksimalnu aktivnost i odlučnost, a čovek ih je proveo u potpunoj pasivnosti, i zbog toga je doživeo neuspeh, tada nisu krivi lunarni dani, već sam čovek.

Prema tome, svaki lunarni dan ukoliko se pravilno sprovede može čoveku doneti prijatno iznenađenje.

Nema komentara:

Objavi komentar