srijeda, 7. prosinca 2011.

PC Chip časopis - decembar 2011 - free download


PC Chip časopis - decembar 2011 - br. 199

PC chip je vaš potpuni vodič za PC računala. Pored ekskluzivnih recenzija hardvera, možete pronaći još i popularni softver, dnevne vijesti kao i druge članake.

Nova grafička kartica svjetskog proizvođača AMD RADEON - Ultra brza, ultra hladna i učinkovita, nova grafička kartica SAPPHIRE HD 6970 2GB odlikuje se učinkovitim dvostrukim rashladnim ventilatorom i dvostrukim BIOS - om koji korisnicima osiguravaju brzinu, tihi rad i podešavanje performansi. Stavite RADEON u svoj sustav.

Apple Mac Mini 2011 - Sad već davne 2005. godine Apple je predstavio minijaturni Mac Mini. Danas na testu imamo sedmu inkarnaciju Minija s jačim Sandz Bridge procesorom, no bez optičkog uređaja.

A, mislili ste da je stvar u objektivu - Pročitajte što foto tim PC Chipa misli o prilično novoj generaciji fotoaparata izmenljivih objektiva kojima je zajedničko tek nepostojanje sustava zrcala i prizme - TTL optičko tražilo.

Tanje, lakše, brže - Nova generacija ultraprijenosnika konačno je sa nama. provjerili smo mogu li doista postati ozbiljna konkurencija MacBooku Air u ultraprijenosnoj areni.

Online streaming i web servisi - Ustream, Justin.tv ili LiveStream? Što preferirate, jeste li ikad gledali prijenos neke konferencije uživo? Želite li se i sami okušati u tome?

Google SketchUp Pro - Jedan od najboljih programa za 3D modeliranje izašao je u najnovijoj inačici koja među ostalim donosi ozbiljnu podršku za geo lokaciju.

Nokia - Bez obzira na svoj trenutačni položaj na tržištu pametnih telefona (bio on opravdan ili ne) Nokia nastavlja svoju politiku koja je izričito usmjerena na izradu vrlo kvalitetnih uređaja. Svaki sljedeći uređaj koji se pojavi na tržištu po nečemu mora biti bolji od prethodnog, makar to bile samo sitnice. Vođeni ovakvom politikom došli smo do njezina posljednjeg u nizu pametnog telefona nazvanog 701, koji predstavlja značajan skok u odnosu na bilo koji Nokijin dosadašnji telefon. Novi ekran, brz procesor i nadograđeni Symbian glavna su unaprjeđenja ovog telefona.

Hardver
- HP Envy 110
- Samsung 300V5Z-S01
- Dell Vostro 3350
- Intel Sandy Bridge E
- Za svakog ponešto
- Tableti za svakoga
- Canon IXUS 230 HS
- Celluon Magic Cube
- Toshiba AT100
- OCZ Vertex 3 240 GB
- Verbatim Executive 750 GB
- Acer G245H
- Asus GX 800 Laser Gaming Mouse
- Patriot SDHC 16 GB LX
- Canon Pixma MG6250
- LG Cinema 3D D2342
- Dell Vostro V131
- Philips 42PFL7606
- Kingmax Hercules 4 GB DDR3 2200 MHz
- Apple Mac Mini 2011
- HP TouchSmart Elite 7320
- Gigabyte X-79 UD3
- Patriot PBO Core
- Dune HD Max
- Hanns.G HL195 i HH221
- A, mislili ste da je stvar u objektivu…
- Tanje, lakše, brže!
- Canon PowerShot SX150 IS

Softver
- TrueCrypt
- Besplatni softver za obradu zvuka
- Kalendari i rasporedi
- Softver za glasovno upravljanje računalom
- Ubuntu 11.10
- Google SketchUp Pro

Internet
- Osnove osnova HTMLa
- SEO: Jednostavnim izmjenama do efekta

Moby
- Vijesti i najave
- Nokia 500
- Nokia N9

Igre
- Ljestvice
- Battlefield 3
- Call Of Duty: Modern Warfare 3 

Nema komentara:

Objavi komentar