petak, 6. siječnja 2012.

Ivanka Novović - Tradicionalni hrvatski kolači - free download


Gotovo je nemoguće zamisliti dobar obiteljski ili svečani ručak bez ukusnih kolača. Slatke delici-je koje se iznose na stol plijene svojim izgledom i bude u nama sjecanja na nezaboravne okuse.
Kolači su slatka jela čije tajne pripreme domaćice ljubomorno čuvaju te koriste kao svoj najjači adut u posebnim prilikama. U ovoj smo knjizi prikupili recepte i prikazali izradu kolača koje uz malo truda može pripremiti svaka domaćica. Ukusne slastice upotpunit će pripremljeni obrok, ali i razveseliti vaše najdraže. Ovdje ćete pronaći kolače koji se od starina pripremaju u našim domovima, kao i neke nove recepte.
U pripremi i izradi kolača sudjelovala je priznata slastičarka koja je na brojnim takmičenjima osvajala nagrade. Svaki naš recept popraćen je slikama koje prate izradu, a tekstualne su upute jednostavne i prilagođene svakom početniku. U knjizi se nalaze recepti i dobro poznatih stranih kolača, kao što su Socher i Švarcvald torta, koji su već udomaćeni u našim krajevima.
Prilikom odabira kolača za knjigu nastojali smo odabrati one koji su pristupačni i traženi. Ako smo vam pomogli da bez muke pripremite pojedine slastice, bit ćemo sretni svi mi koji smo sudjelovali u pripremi ove knjige. VaŠ uspjeh i zadovoljstvo u pripremi kolača bit će za nas najveće priznanje!

Nema komentara:

Objavi komentar