petak, 23. ožujka 2012.

Charlotte Gerson - Liječenje na Gersonov način - free download

Pobijedite rak i druge kronične bolesti

Prije više od 80 godina dr. Max Gerson je razvio terapiju koja nudi rješenje za većinu bolesti koje danas u zapadnom svijetu odnose nebrojene živote i narušavaju kvalitetu življenja velikog dijela stanovništva.

Knjiga Liječenje na Gersonov način može biti najdragocjenije sredstvo za održavanje i poboljšanje vašeg zdravlja ako ste u formi i zdravi, ili za njegovo vraćanje ako ste bolesni. Ovdje ćete pronaći svo vodstvo koje vam je potrebno za obje svrhe.

Ova je knjiga prije svega priznanje mom ocu, dr. Maxu Gersonu. On nije bio samo liječnik, nego i pravi iscjelitelj. Posjedovao je duboko razumijevanje temeljne organizacije tog nevjerojatno kompleksnog i divnog organizma koji je ljudsko tijelo i kroz svoju je genijalnost naučio kako obnoviti i izliječiti one čije je zdravlje propadalo. Nije samo iscjeljivao, već se nadao da će donijeti zdravlje cijelom svijetu, okončati bolest i patnje.

Oslanjajući se na njegovo golemo znanje i iskustvo, često smo bili u stanju donijeti potpuno izlječenje te povratak života i zdravlja onima koji su nekada bili proglašeni «neizlječivima» i suočavali se sa smrću ili dugim godinama patnji. U ovoj knjizi želimo iznijeti detalje njegovog pristupa onima koji će ih iskoristiti kako bi se vratili sretnom i produktivnom životu.

Već preko trideset godina preporučujem Gersonovu terapiju osobama koje se bore s rakom i nijednom nisam imao razloga to požaliti. Ovaj novi priručnik o Gersonovoj terapiji najbolji je ikada napisan na tu temu: sveobuhvatan, ažuran, iscrpno potkrijepljen i vrlo čitak. Objašnjava terapiju učeći vas točno kako da ju sami provodite.

I najvažnije od svega, Liječenje na Gersonov način govori o liječenju i drugih kroničnih bolesti osim raka, uključujući mnoge koje su navodno "beznadne". Nemojte nikome dopustiti da vam tvrdi drugačije: za "terminalne" pacijente postoji mnogo više od nade – postoji Gerson. Ovo je kompendij znanja, temeljen na desetljećima uspjeha, koji ćete htjeti podijeliti sa svima koje znate.

Nema komentara:

Objavi komentar