ponedjeljak, 5. ožujka 2012.

VIDI časopis - mart 2012 - free download

VIDI časopis - mart 2012 - br. 192
Vrijedi li kupiti jeftini monitor?
Testirali smo 25 monitora vrlo niske cijene s našeg tržišta i provjerili koji od njih zadovoljavaju kvalitetom unatoč cijeni. Od stvarno nepreporučljivih do monitora koji kao da su zalutali iz kategorije više. Ključ za pobjedu uz performanse zvao se DVI.

Samsung forum
Iz Praga donosimo novitete koje je Samsung najavio za ovu godinu: dvoprocesorski televizori, laptopi, tableti, fotoaparati...

Kloniranje sistemskog diska
Što učiniti ako želimo prebaciti sustav na novi disk, npr SSD? Prebacivanje sistemskog diska nije obično kopiranje, ali postoji besplatni softver pomoću kojeg je to moguće.

HOW TO - Facebook Timeline
Nije neka znanost, no ipak teško je početi sam od sebe. Facebook Timeline postao je nezaobilazan na... Faceboku, pa donosimo kratki tutorial kako ga namjestiti.

Montaža videa
Profesionalni Avid i Final Cut zamijenili smo besplatnim Avidemuxom i odradili na njemu jedan projekt. S kakvim uspjehom, pročitajte u našoj softverskoj rubrici.

ASUS MARS II i Asus Transformer Prime
Najjača grafička kartica na svijetu kombinira dva GTX 580 GPU - a u SLI konfiguraciji. Uz to je vrlo robusna i nudi odlične hladnjake, a naravno i performanse. Na testu smo imali i high end Android tablet od tajvanskog proizvođača. Što može 10 inčni uređaj pogonjen Ice Sandwich operativnim sustavom.

Nema komentara:

Objavi komentar