Jadranka Boban Pejić prvo je ime prirodne prehrane u
Hrvatskoj. Jadranka i njen suprug Zlatko pioniri su zdravih stilova
življenja, promicanja organskog uzgoja i ekološkog pristupa u
svakodnevnom življenju te su zajedno održali brojne tečajeve u svim
većim gradovima u Hrvatskoj, kao i u drugim zemljama.
U današnje se vrijeme mnoge namirnice nazivaju čudesnim, no cjelovite
žitarice to zaista jesu. Najveće promjene u zdravlju, energiji i
općenito kvaliteti življenja vidljive su kad ih počnete jesti. Čak ako
ih jedete samo jednom na dan, osjetit ćete istinsku revoluciju u svom
životu. Cjelovite žitarice, za razliku od onih prerađenih, imaju odličnu
ravnotežu bjelančevina i ugljikohidrata, predstavljaju ujednačen i
dugotrajan izvor energije, a bogate su i B vitaminima, vlaknima i
balastnim tvarima što je izuzetno važno za probavu.
Volite žitarice, ali znate samo nekoliko recepta s njima? Upoznati
ste s raznim vrstama žitarica, ali ne znate kako se kuhaju i koja su
njihova svojstva? Želite naučiti pripremati slasna jela od žitarici,
malo oživjeti svoju prehranu i pritom poboljšati svoje zdravlje?
Najnovija kuharica koju potpisuje Jadranka Boban Pejić,
pionir zdrave prehrane u Hrvatskoj, u ediciji Mirisi i okusi Makronove
objašnjava zašto su cjelovite žitarice čudesna namirnica te donosi
trideset originalnih i neodoljivih recepta za svaku prigodu.
Nema komentara:
Objavi komentar