utorak, 8. svibnja 2012.

Jadranka Boban Pejić - Žitarice - Kuvar

Jadranka Boban Pejić prvo je ime prirodne prehrane u Hrvatskoj. Jadranka i njen suprug Zlatko pioniri su zdravih stilova življenja, promicanja organskog uzgoja i ekološkog pristupa u svakodnevnom življenju te su zajedno održali brojne tečajeve u svim većim gradovima u Hrvatskoj, kao i u drugim zemljama.

U današnje se vrijeme mnoge namirnice nazivaju čudesnim, no cjelovite žitarice to zaista jesu. Najveće promjene u zdravlju, energiji i općenito kvaliteti življenja vidljive su kad ih počnete jesti. Čak ako ih jedete samo jednom na dan, osjetit ćete istinsku revoluciju u svom životu. Cjelovite žitarice, za razliku od onih prerađenih, imaju odličnu ravnotežu bjelančevina i ugljikohidrata, predstavljaju ujednačen i dugotrajan izvor energije, a bogate su i B vitaminima, vlaknima i balastnim tvarima što je izuzetno važno za probavu.

Volite žitarice, ali znate samo nekoliko recepta s njima? Upoznati ste s raznim vrstama žitarica, ali ne znate kako se kuhaju i koja su njihova svojstva? Želite naučiti pripremati slasna jela od žitarici, malo oživjeti svoju prehranu i pritom poboljšati svoje zdravlje? Najnovija kuharica koju potpisuje Jadranka Boban Pejić, pionir zdrave prehrane u Hrvatskoj, u ediciji Mirisi i okusi Makronove objašnjava zašto su cjelovite žitarice čudesna namirnica te donosi trideset originalnih i neodoljivih recepta za svaku prigodu.

Nema komentara:

Objavi komentar