nedjelja, 21. listopada 2012.

Kaui Hart Hemmings - Nasljednici

Kaui Hart Hemmings - NasljedniciMatthew King po mnogima je najsretniji čovjek na Havajima. Njegov pradjed bio je oženjen havajskom princezom, što Matta, glavnog upravitelja obiteljske zaklade, i njegovu brojnu bližu i daljnju rodbinu čini direktnim nasljednicima kraljevske krvi, te posljednjim velikim zemljoposjednicima u državi. Zakladi ističe zakonski rok postojanja i golemi zaljev i s njim najljepši dio civilizacijom nenarušene havajske obale mora se prodati – za puste milijune dolara. Kingovi će unovčiti nasljedstvo i svi će biti sretni i bogati.
No, život u raju nije tako sjajan kao što se doima. Mattove su se dvije kćeri otele kontroli: desetogodišnja Scottie mala je pametnjakovićka koja očajnički pokušava na sebe skrenuti pažnju, dok je prelijepa Alex s osamnaest već bivši model i bivša ovisnica. Njegova karizmatična supruga Joanie, uvijek u potrazi za novim uzbuđenjima, sada je u bolnici i leži u komi nakon nesreće u utrci brodova te je samo kratko vrijeme dijeli od isključivanja s aparata za održavanje na životu, kako to izričito traži njezina oporuka. Matt će morati okupiti sve njezine prijatelje i obitelj kako bi se od nje oprostili, što je samo po sebi teška situacija, no pritom će nehotice otkriti kako on možda nije jedini muškarac kojeg je Joanie ikada istinski voljela.
Primoran preispitati ono što duguje ne samo živima, već i svojim mrtvima, Matt će se uputiti u potragu za tajanstvenim muškarcem kako bi mu dao priliku da se oprosti od Joanie. Pritom će pokušati održati svoju potpuno nefunkcionalnu obitelj na okupu, rođake zaluđene nadolazećim milijunima na odstojanju i ženina ljubavnika u fokusu. Na tom kratkom putovanju po havajskim otocima akteri ove priče doći će do bolnih, nezaboravnih, ali i prekrasnih otkrića.

Nema komentara:

Objavi komentar