subota, 3. prosinca 2011.

BUG časopis - decembar 2011 - free download


Bliži nam se "festival demokracije" na državnoj razini gdje svake četiri godine neoprane mase mogu slobodnom voljom (od ponuđenog) odabrati baš one za koje su se prethodno u birtiji dogovorili da su najbolji. U tom duhu demokratičnosti i stava "sve prolazi", i mi jednom u 19 godina dajemo priliku vama, cijenjenim čitateljima, da se u birtiji dogovorite koji vam se hardver, softver, događaj, biće, fenomen, paranormalna pojava i protuprirodni akt u informatičkoj branši najviše sviđaju i na osnovi toga glasujete na našim stranicama.

Za koji inč više - 27 - inčni monitori
Na pola puta između sveprisutnih 24 - inčnih te 30 - inčnih monitora koje možemo nabrojati na prste jedne ruke, nalazi se rastuća skupina 27-inčnih monitora. Što se sve tu nudi, pogledali smo na zamalo svim primjercima koji se trenutno mogu kupiti kod nas.

Smrt žici - Bežične tipkovnice
Bilo da želimo upravljati HTPC - om ili se jednostavno riješiti čim većeg broja žica i omogućiti potpunu slobodu u korištenju periferije, bežična tipkovnica ključan je faktor jednadžbe. Na tržištu nema mnogo pojedinačnih modela, no to nismo htjeli iskoristiti kao izliku da ih ne iskušamo i usporedimo...

Lovci na poklone - Božićni pokloni za geekove
Stigao je prosinac, advent, a uskoro Božić te zajedno s njim i vrijeme darivanja. Kao i svake godine, pred vas se postavlja problem ili izazov odabira i kupnje pravog poklona. Zavirite u Bugov božićni tehnoizlog i pronađite idealan poklon za sebe ili svoje najmilije...

Najbolja igra ikad - Battlefield 3 vs. Modern Warfare 3
Internet nipošto nije "premalen za ove dvije igre", ali bi na rasporedu moglo biti premalo vremena ili u lisnici premalo love za uživanje u oba visokoprofilna FPS-a objavljena u razmaku od svega par tjedana. Koju igru odabrati? Tema je opsežna, tekst kobasičast, puno je slova u podnaslovu, pa evo poštenog pro - tipa za početak: Battlefield 3!

NOVOSTI
- Reportaža: Multimedijski muzej Grada Dubrovnika
- Konferencije: Epsonovih 100 novih proizvoda, Ljubljana
- Reportaža: Tehnologija na Tajlandu
- Pitanja i odgovori
- Samogradnja: Izrada USB sticka od starog MP3 svirača
- Bug DVD
- Off-topic: Tesla Model S

HARDVER
- Tehnologije: Nvidia Tegra 3
- Hard-hit: Intel Core i7-3960X (Sandy Bridge E)
- Links Oxygen SSD 3930
- Asus G74SX-91265V
- Acer Aspire S3 i Asus UX31E ultrabooci
- Devolo dLAN 200 AV Wireless N Starter Kit
- D-Link DIR-657 Wireless N HD Media Router
- Kindle Fire
- Lenovo IdeaPad Tablet K1
- Huawei Sonic U8650
- Hard-test: Hardver za Battlefield 3
- Hard-hit: Asus Rampage IV Extreme i P9X79 Pro
- Kingston HyperX 240GB

SOFTVER
- ACDSee Pro 5.0
- TuneUp Utilities 2012
- Adobe Photoshop i Premiere Elements 10
- Corel PaintShop Pro 14.0
- Fedora 16

Nema komentara:

Objavi komentar